۳۳ درصد انار جهان در ایران تولید می شود

a-84-copy

چهارمین جشنواره انار اشرف با هدف شناساندن انار بهشهر به استان و کشور و تاکید بر برندسازی این محصول ارگانیک در بهشهر برگزار شد.

image_pdfimage_print

به گزارش آرمان شمال، چهارمین جشنواره انار اشرف در بهشهر و نمایشگاه این جشنواره شامل عرضه انار تازه، رب انار، نان و غذاهای محلی و… از  ظهر پنج شنبه ۱۳ آبان ماه به مدت ۳ روز در مجتمع تاریخی، فرهنگی و گردشگری هوتو بهشهر برگزار  شد

استاندار مازندران هم ضمن تبریک روز سیزده ابان دراین جشنواره گفت:مادراستان مازندران و مخصوصا شهرستان بهشهر تولید قطب انار در استان هستیم.

وی در ادامه افزود باید روی گونه های مختلف انارها، روی بیماری، آفت‌ها، همچنین روی تولیدات و بسته بندی و عرضه آن به بازار کار کنیم.

مدیر کل دفتر میوه های گرمسیری و سردسیری وزارت جهاد کشاورزی در آئین گشایش این جشنواره، با اشاره به اینکه از ۷۶۰ رقم انار تولیدی کشور ۲۹ رقم در مازندران است که بیشترین ارقام این محصول در بهشهر تولید می‌شود میزان تولید سالانه انار در کشور را یک میلیون تن اعلام کرد.
حسن پور با بیان اینکه ۳۳ درصد انار جهان در ایران تولید می شود، سطح کشت انار کشور را ۹۴ هزار هکتار اعلام و خاطرنشان کرد: از این سطح ۶۴ هزارهکتار انار بارآور است.
به گفته وی: از۱۰ رقم انار تجاری شناسایی شده درکشور پارسال ۳۰ هزار تن محصول صادر شد.
فرماندار بهشهر در این مراسم با برشمردن اهمیت مختلف برگزاری  جشنواره‌های مختلف گفت: انار ارگانیک بهشهر از جمله  محصولات مهم این شهرستان است که با دارا بودن ۱۳ هزار هکتار از باغات انار، بیشترین تولید انار را در استان مازندران به خود اختصاص داده است.
سید خالق سجادی تاکید بر برندسازی انار اشرف به‌ عنوان انار ارگانیک مازندران و کشور، یادآور شد: همچنان که محصولات مختلفی در کشورمان برندسازی شده است، باید انار بهشهر هم با برندسازی مناسب به همه کشورشناسانده شود.

به گزارش آرمان شمال، شهرستان بهشهر با دارا بودن بیش از ۲۰ نوع انار مازندران، دارای بیشترین انواع درختان است که شامل انار ترش، شیرین، شکر و ملس می باشد و از ۱۳ هزارهکتار انارستان این شهرستان، ۱۲ هزارهکتار انار ترش ارگانیک در شبه جزیره میانکاله به صورت خودرو می روید.

لازم به ذکر است که دراین جشنواره  رقم های مختلف انار را به همراه فراورده های این میوه بهشتی از قبیل انار تازه، آش انار، و غذاهای محلی در ۳۰غرفه تا ۱۷ آبان در مجتمع تاریخی ، فرهنگی و گردشگری هوتوی بهشهر به نمایش گذاشته شد.

عکاس: رضا محمدی

دیدگاه ها (۰)

دیدگاه شما



آخرین اخبار

[آرشیو]